torstai 6. marraskuuta 2014

kärsimättömän pitää hämätä itseään

Ensi viikolla selviää saammeko tontin ja saammeko (tai siis joudummeko) alkamaan miettiä nykyisen asunnon myyntiä. Koska ajatukset meinaavat kokoajan hiipiä tonttiarvontaan ja rakentamiseen olen yrittänyt hämätä itseäni muihin ajatuksiin. Ihan hurjan kauas aiheesta en ole osannut mennä ja siksi olenkin alkanut miettiä enemmän nykyasunnon sisustamista.

Joku voisi ajatella, että on tyhmää sisustaa kotia joka kohta ehkä myydään, mutta olen asiassa eri mieltä. Ensinnäkin kaunis koti on helpompi myydä, toiseksi eihän sitä tiedä vaikka asuisimme tässä vielä vuoden päivät ja kolmanneksi nyt on hyvä testata sisustusajatuksia uutta taloa varten.

Kävin tänään ystäväni kanssa lounaalla Forumissa ja sain siinä hyvän tilaisuuden käydä tsekkaamassa se paljon puhuttu Granit. Kauppa onkin tuttu Tukholman matkoilta, mutta ihanaa, että se on nyt täällä ihan lähelläkin.

Käteen tarttui monessa sisustusblogissa nähty hehkulamppusarja, ihana betoninen tarjotin, iso pilarikynttilä ja magneettinapsu johon saa kiinni kaiken maailman lippulappusia. Sinne hujahti heräteostoksiin reilu 80€...

Mutta on se sen arvoista. Vai mitä olette mieltä uudesta tarjottimesta?

Harmaata päivää piristää harmaa betonitarjotin ja kynttilät

Haukkukin pääsi mukaan otokseen
Valosarjan ajattelin sijoittaa makuuhuoneeseen, mutta sitä ei kannata tehdä ennen kuin saamme seinään huomenna uuden tapetin. Siitä ehkä lisää tuonnempana :)

PS. Ai niin, ostin minä jotain muutakin. Pienen pullon proseccoa ihan vaan siltä varalta, että viikon päästä pitää kilistellä jollekin... Positiivisuus saa asioita tapahtumaan, eikö? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kuulla sinusta