sunnuntai 4. lokakuuta 2015

raksaviikko 7

Tällä viikolla saimme taloon kattotuolit :)

Kauheaa miten sitä ihminen on malttamaton. Kun aloin pohtia tämän raksaviikkotekstin kirjoitusta, ajattelin, että eihän tällä viikolla ole mitään ihmeellistä tapahtunut. No onhan! Kaiken edistyksen vaan kadottaa kun raksalla touhuaa päivästä toiseen.

Mutta siis saimme vihdoin kattotuolit nostettua talon ja autokatoksen päälle. Nyt talo näyttää jo ihan talolta :) Vielä on vaikeaa hahmottaa huonekorkeus, mutta kyllä sitä riittää. Hieman harmittaa, että ei tajuttu vaatia vinoa sisäkattoa myös saunasiipeen, olisi näyttänyt mahtavalta pukuhuoneessa.
Lisäksi takaterassi sai "ruoteet" (ei aavistustakaan miksi niitä oikeasti kutsutaan, noh, ne jutut joiden päälle katos rakennetaan) sekä palkit ja näyttää nyt pergolalta. Näitä ja kattotuolien päitä ollaan sitten maalailtu pitkin viikkoa ja koko viikonloppu.Saunasiipi on saanut maskiharkot kattotuolien sivulle ja näyttää nyt jo ihan valmiilta.Putkarikin on aloittanut hommansa, mutta eipä niitä paljon huomaa kun ne tapahtuvat ryömintätilassa. Iso kasa putkia sinne ainakin on ilmaantunut.

Tulevalla viikolla toivon todella, että saisimme aluskatteen asennettua. Kovasti haluaisin jo alkaa asentelemaan lattiastyrokseja ja muutenkin valmistelemaan lattavalua. Lattiavalusta sain muutaman tarjouksen ja kaavailen sitä viikolle 44. Vesivaraaja saapuu viikolla 45 ja silloin sen voisi asentaa suoraan paikoilleen. Mutta tässä nyt on vielä monta liikkuvaa osaa. Sähkösuunnitelmat pitäisi saada valmiiksi nyt tulevalla viikolla kun vihdoin päätimme jättää kuvioista kaikki taloautomaatiot pois. Olisihan sellainen ollut kiva, mutta "halvat" eivät taipuneet meidän toiveisiin ja kivoihin ei ollut varaa. Harmi, mutta säästyipäs sitten nekin eurot. Nyt sitten vihdoin päästään valitsemaan sähkäriä. Toivotaan, että hänellä on aikaa tulla heti hommiin, sillä muuten viivästyy lattiavalu ja kaikki muu sen mukana.

Että tälläistä tällä viikolla. Ai niin, Stockan Hullujen Päivien kuvasto saapui ja sai tämän rakentajan ihan sekaisin… Mistäköhän sitä löytäisi muutamia tonneja "ihan pakko saada" -osastolle? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kuulla sinusta