lauantai 3. lokakuuta 2015

blogiani voit seurata...

… nyt myös Facebookissa :)

Tajusin vihdoin ja viimein Facebookin lisäarvon blogien seuraajille. Jos siis tykkäät seurata blogeja Facebook feedissäsi, niin käyppä tykkäämässä myös tämän blogin uunituoreista fb-sivuista. Sinne tulee blogia useammin sisältöä ja kuvia.

Toinen hyvä kanava seurata ajantasaisesti on Instagram, jossa olen nimellä @kotitunteella.

Lisäksi minulla on Pinterest -tili, joka kylläkin on nyt viimeaikoina päivittynyt turhan laiskasti. Lupaan ryhdistäytyä.

Niin ja itse tykkään eniten seurata blogeja Bloglovin'in kautta. Sieltäkin blogin siis löytää.

Seurata voi toki rekisteröitymällä lukijaksi tuosta oikeasta sivupalkista tai sitten vain tilata päivitykset sähköpostiin.

Tässäpä nämä some- ja seuraamiskanavat minun blogini osalta. Vielä jos oppisi tuon Snapchatin... Latasin sen kyllä, mutta olen aika kaukana sisällöntuottamisesta :)

Mitä kautta itse tykkäät seurata blogeja? Jos kirjoitat blogia, niin mistä kanavista sinut löytää ja miksi?

Lopuksi instaan ja Facebookiin lisäämäni kuva tämän päivän raksailusta. Ihana aurinko ja viimeisiä maalauskelejä taidetaan viedä. Huomenna vielä raksantäyteinen viikonloppupäivä ja sitten seitsemättä raksaviikkokirjoitusta peliin.


2 kommenttia:

  1. Täällä kanssa seuraan paljon blogeja facebookin ja instagramin kautta. Meidätkin löytää tuolta Facen puolelta. Ihanaa syksyn aikaa! www.kivitalourakointi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula kommentista. Kävinkin heti tykkäämässä teidän fb-sivuistanne. Bloglovin'in kautta jo seuraankin :)

      Poista

On mukava kuulla sinusta