lauantai 27. joulukuuta 2014

ihania ihmisiä

(Julkista) bloggaamista on takana reilu kuukausi ja jo nyt olen saanut nauttia bloggaamisen ihanista puolista. Ja se ehdottomasti ihanin asia on ihmiset. Ne ihmiset, jotka kommentoivat. Ihmiset, jotka neuvovat. Ja ihmiset, jotka jaksavat lukea jorinoitani aina uudestaan, vaikka eivät kommentteja jättäisikään.

Nämä asiat ovat ihania, mutta olin osannut varautua lämpimiin tunteisiin, joita kommentit ja uudet lukijat bloggaajissa synnyttävät. Mikä minut yllätti, oli se, miten voimakkaasti ihmiset voivat samaistua tilanteeseemme. Jopa niin voimakkaasti, että kutsuvat meidät, täysin vieraat ihmiset, kotiinsa saamaan ideoita ja kuuntelemaan kokemuksen syvää rintaääntä rakennuttamisesta. Näin siis kävi, kun sain meilin ihanalta Pauliinalta, joka oli perheineen muuttanut vähän aikaa sitten upouuteen Siklataloon. Pauliina kirjoitti, että he olivat miehensä kanssa painineet hyvin samankaltaisten ajatusten kanssa rakennuttamista suunnitellessaan ja siksi avaavansa kotinsa ovet meille mielellään, jos haluaisimme tulla katsomaan heidän tekemiään ratkaisuja.

Tänään aamupäivällä sitten tartuimme kutsuun ja hurautimme vierailulle. Ja miten kauniiseen kotiin saavuimmekaan! Tiukkoihin neliöihin oli saatu mahtumaan kiva keittiö, tilava ruokailutila, avara olohuone, neljä makuuhuonetta, kylpyhuone saunoineen ja kodinhoitohuone. Ja kaikista kivointa oli, että talo oli poikkeava niistä kaikista suorakulmioista ja rakennettu L-muotoon. Olimme suunnitelleet vain piipahtavamme kylässä, mutta mukavassa seurassa, yhteisistä mielenkiinnoista (lue: rakentamisesta) puhuessa vierähti puolitoista tuntia :) Asiaa ei yhtään haitannut, että heillä on samanikäiset lapset, joten lasten viihtyminenkin oli taattu.

Taskuun jäi paljon ideoita, huomioonotettavia asioita, varoituksia ja kannustusta. Ja kontakti ihaniin ihmisiin :) Mahtavaa vieraanvaraisuutta ja kanssaihmisten tukemista. Kiitos!

Jäipä vierailusta muutama sisustusideakin kytemään. Meidänkin eteistä voisi kaunistuttaa muutama tällainen seinämallinen Latva-naulakko. Kaunis ja käytännöllinen!

Kuva Finnish Design Shop

Pääsin näkemään livenä myös sen maton, josta kirjoitin täällä. Lyde, Seuraava talo-blogista, osasi kertoa, että se on Linie Designin Asko. Ihana oli!

Kuva Länna möbler


2 kommenttia:

On mukava kuulla sinusta