tiistai 7. heinäkuuta 2015

valmis pihasuunnitelma

Saanko esitellä uunituoreen pihasuunnitelmamme, jonka juuri sain pihasuunnittelijaltamme Viher-Lindan Lindalta.
Olen super-innoissani ja en malta odottaa, että piha on joskus valmis. Siihen tosin saattaa mennä joitain vuosia, sillä halpaahan pihan saaminen tähän kuosiin ei tule olemaan. Pelkkää pihakiveystä on nimittäin tulossa lähemmäs 300m2… Ja piha toteutetaan anyhow ihan viimeisenä, siellä kun ei asuta.

Mutta jos fiilistellään tätä suunnitelmaa nyt kuitenkin hetki, ja ei heti synkistellä raha-asioilla, niin eniten tykkään suunnitelmassa sen monimuotoisuudesta. Pidän tontin rajalla olevan kallionreunan eteen suunnitelluista kivistä ja pensaista, isosta terassista, Drop-altaan paikasta, poluista, pitkospuista jajaja… Enpä osaa sanoa mitä tekisin toisin.

Tässä vielä lämmin suositus Viher-Lindan suuntaan. Palvelu oli lämmintä ja joustavaa. Kevään kiireet hidastuttivat suunnitelman valmistumista, mutta kun se tarvittiin niin se valmistui. Hintapuolikin oli todella kohdillaan.

Meidän piha (ikioma muuten, tonttilaina kun kuitattiin tänään pois), toteuttamista vaille valmis <3

15 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanalle ja todella monipuoliselle :) (jos vertaa esim. Asuntomessujen talojen pihasuunnitelmiin Deko-lehdessä, ne oli ihan jotain muuta) Kuinka iso teidän tontti on?
  Tuo Drop allas on meilläkin haaveissa joskus ja jouluna. Pihaa on tehty senverran että mullat on maassa ja joitain kasvej istutettu, mutta kute sanoit, valmiiksi tulee varmasti vasta pitkän ajan päästä. Pihasuunnitelmab tuossa yksi ilta piirsinkin, mutta hitsin bittitaivas nielaisi koko kauneuden. Teidän suunnitelma näyttää kyllä todella hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori typot, padi ei pysy mukana.

   Poista
  2. Kiitos, monipuolisuus minua viehättää myös :) Tontilla on kokoa 1515m2. Ajattelin ensin, että jää hurjan pieneksi, kun tuo autokatos piti vetää noin pitkälle, mutta kyllä siihen näköjään tarvittavat toiminnot mahtuvat :)

   Dropin on suunnitelut meidän ystävä ja siksi on erityisen lähellä sydäntä. Miehen veljen pihalla on yksi ensimmäisistä Dropeista ja se ollaan todella toimivaksi todettu. Siksi tuosta haaveesta ei suostuta luopumaan. Saa sitten nähdä milloin se meille tulee, toivottavasti heti kun terassikin rakentuu, sillä siihen se tullaan integroimaan :) Kiva kuulla, että teilläkin on Drop suunnitelmissa! Ja voi hanuri, että suunnitelma katosi… varmasti turhautti! Jään odottelemaan uutta yritystä ;)

   Poista
 2. Onpa hieno ja selkeä suunnitelma. Pihastanne tulee varmasti todella upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Toivotaan, että saadaan valmiiksi mahdollisimman pian :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää suunnitelma. ☺

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää ja onnea edistymisestä!

  T: Rouva Nk
  http://unelmakotitalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vau, näyttääpä toimivalta ja tosi hyvältä! Kyllä kelpaa lähteä toteuttamaan :) Drop-allas ihana lisä! Me ei olla vielä uskallettu alkaa pihaa suunnittelemaan, vaikka se varmaan kannattaisi tehdä hyvissä ajoin... jaiks.

  T. Jenna
  http://kaarnastakoti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö ;) Me haluttiin suunnitella ajoissa että voidaan sitten maatyövaiheessa tehdä se mitä mahdollista on isojen koneiden ollessa pihassa anyhow. Suosittelen siis :)

   Poista
 6. Kivasti annettu eri vaihtoehtoja kasveista, oliko tämä teidän toive? Teetättekö pihan tekemisen ko. firmalla, tuossa kun ei ole mitään toteuttamissuunnitelmaa, kasvien määriä, istutusleveyksiä jne?

  VastaaPoista
 7. Pihan tekeminen on mukavaa puuhaa. Meilläkin kovasti sitä suunniteltiin, ja toki vieläkin. Keväällä täytyisi pihakiveys tilata ja laittaa lopulta kaikki valmiiksi. Sujuiko teillä kaikki odotetusti?

  VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta