torstai 5. maaliskuuta 2015

pohjapiirustus lyöty lukkoon

Vihdoin se on valmis! Maanantainen tapaamisemme arkkitehtimme kanssa oli vihdoin erittäin hedelmällinen ja saimme monta asiaa lyötyä lukkoon tai ainakin alustavasti sovittua. Näistä asioista tärkeinpänä pohjapiirustuksemme :) Sain kuvat eilen printattuna ja skannaamaan niitä en ole vielä ehtinyt, eli tässä taas pientä esimakua. Teen sitten ajan kanssa uuden välilehden tuohon ylös, jonne vien kaikki piirustukset (miehen pyynnöstä tosin ilman mittoja ja mittasuhteita).

Mutta tässä se on :) Kommentteja ja ehdotuksia otetaan edelleen vastaan, mutta tätä on kyllä nyt pyöritetty niin pitkään, että epäilen että mitään (suurempia) muutoksia tähän ei enää tehdä. Paitsi tietysti jos kunta ei jostain syystä suunnitelmia hyväksy esikatselmuksessa, jonka pääsuunnittelija-arkkitehtimme heidän kanssaan pian pitää.

Olo on helpottunut ja hurjan paljon parempi verrattuna viime viikon horror-meininkiin. Kiitos kaikille myötäelämisestä. Kaksi viimeistä päivää on sujunut vastaava mestari -ehdokkaita puhelimessa haastatellen sekä heidän referensseilleen soitellen. Siitä voisin kirjoittaa ihan erillisen kirjoituksen kun saadaan asioihin selvyyttä. Homma etenee, mahtavaa!

6 kommenttia:

 1. Onnea, se aina kummasti helpottaa (hetkeksi) kun saa jonkun asian päätettyä :-)

  VastaaPoista
 2. Jesss! Meilläkin edistystä asiaan tullut kovasti, saattaa olla että meilläkin on tämän viikon jälkeen luonnoskuvat jo olemassa! Taitaa se suurin juttu siinä olla se, että herra ja rouva pääsevät sopuun siitä, mikä on olennaista olla ja mikä ei. Ammattilainen sitten osaa sanoa että mikä toimii ja mikä ei - tai siihen luotan :D toivon mukaan löydätte hyvän vastaavan työnjohtajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelua ei tosiaan kannata kiirehtiä. Ja nyt huomannut, että niitä lopullisia piirustuksia ei kannata kovin hätäisesti tilata, sillä nyt ollaan jo tota kuvaa katsellessa löydetty pieniä muutostarpeita. Tosin sellaisia jotka eivät paljon vaikuta mihinkään, mutta tärkeitä silti :) vastaavan metsästys onkin osoittautunut aikamoiseksi urakaksi... Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

   Poista
 3. Voi, miten ihanaa kuulla, että saitte hommia noin hienosti eteenpäin! Täällä ihan jännitettiin teidän puolesta. :) Ja senkin takia on helpottunut olo, että vaikka elämä heittää eteen kaikenlaista odottamatonta, saitte hienosti puristettua taloasioita eteen päin. Hyvä te! Tsemppiä ja blogirutistuksia kuitenkin. Niitä tarvitaan. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Suvi <3 Kiitos tsemityksestä ja ajatuksista. Ja takaisin niitä rutistuksia :)

   Poista

On mukava kuulla sinusta