perjantai 8. toukokuuta 2015

byggmaxin bloggaajailta

Olipas hauskaa, että tällainen aloitteleva blogisti kutsuttiin mukaan Byggmaxin bloggaajille järjestämään iltamaan. Pakko myöntää, että Byggmax ei ole minulle entuudestaan tuttu. Tai no, olinhan minä lukenut toisista blogeista samanmoisista bloggaajailloista ja nyt juuri vähän aikaa sitten luin Talo Rautio -blogista Byggmaxin järjestämästä nikkarointikisasta. Eli oli hyvä päästä tutustumaan valikoimaan ja liikkeen ideologiaan. Ehdotonta plussaa oli päästä tapaamaan bloggaajakollegoita! Mukana oli Villa Solsidanin pariskunta, Hirsitalo Helsinkiin -blogin J ja tuleva naapurini Satu Koti Rinteessä -blogista. Ja olipa yhtenä järjestäjätahon edustajana Projekteista isoin -blogin Jonnakin.

Meitä hemmoteltiin herkuilla, valistettiin ruuvien eroista, kierrätettiin liikkeessä ja lopuksi saimme nikkaroida kotiinviemisiksi tarjotinpöydän. Se tosin jäi viimeistelyä vaille valmiiksi, joten ette tätä hurjan hienoa tuotosta vielä valmiina näe ;)Ja sainpa nyt, rautakaupassa ollessani, aikaiseksi hankkia pitkään ostoslistalla olleet materiaalit talon paikan merkkaamiseen tontille. Ajatus nimittäin on käydä iskemässä kepukat talon nurkkiin ja vetää niiden väliin nauhaa, jotta sitten voi helpommin visualisoida mihin se talo nyt oikeasti nousee. Ehkä sitten on helpompaa päättää myös mitkä puut saavat kaatotuomion.

Kiitos Byggmaxille kutsusta, kivasta tuoteämpäristä sekä tarjoiluista ja bloggaajakollegoille seurasta :)

8 kommenttia:

 1. Harmi etten päässyt kyseisenä päivänä mukaan. Olisi ollut mukava tutustua samalla teihin muihin raksabloggareihin. Tänään lähetti toi meille tuoteämpärin, joten pääsemme vähän fiilistelemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti harmiteltiin, ettet päässyt. Toivottavasti vointi on jo parempi :) minusta se suurin anti oli juuri se muiden tapaaminen. Toki voihan moisia kokoontumisia järjestää vaikka ihan itsekin :) kiva, että muistivat sinua vaikket paikalle päässytkään.

   Poista
 2. Tuohan kuulostaa hauskalta :-) Tosin välillä tuntuu että alkaa rautakaupat tulla korvistakin... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa :) Vaikka olenkin miettinyt, että fiilis rautakaupoissa käymistä kohtaan saattaa olla aika eri puolen vuoden päästä :D

   Poista
 3. Kiitos itsellenne osallistumisesta! Mielestäni ilta oli kaikin puolin mukava ja lämminhenkinen - tästä on hyvä raksaille eteenpäin!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ja näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva saada kutsu :) Ja nuo cup caket olivat ihan mahtavan makuisia! Jäi kysymättä mistä ne oli sinne hankittu.

   Poista

On mukava kuulla sinusta