torstai 7. toukokuuta 2015

asuntomessuilla

Sain kutsun talotoimittajaltamme HEVI kivitaloilta tulla tutustumaan heidän tämän vuoden asuntomessukohteeseensa Panthera Tigrikseen asuntomessujen lehdistöpäivänä. Kyllähän moiseen tilaisuuteen piti tarttua ja vietinkin muutaman mukavan tunnin tässä mielenkiintoisessa talossa toimittajien kanssa höpisten ja taloon tutustuen. Oli mahtavaa päästä näkemään ikkunatoimittajamme HR-ikkunoiden ikkunat livenä ja päästä myös testaamaan Profinin liukuovea, jota olemme pohtimassa ikkunaseinällemme.

"Tiikeri" on herättänyt paljon huomiota jo etukäteen, eikä ihme, sillä siinä on käytetty kivitaloille harvinaisia pyöreitä muotoja ja muutenkin ilme on moderni. Sisällä linjakas ilme jatkuu muunmuassa siinä, että talossa ei ole käytetty yhden ainoata laattaa, vaan lattia- ja seinämateriaalit ovat kaikki erilaisia pinnoitteita. Märissä tiloissa on käytetty mikrosementtiä ja kaikkialla muualla Decosin uutta Oxyda-lattiapinnoitetta. Olipa muuten kaunista! Juttelin talolla pitkään Decoksen tuotteita jälleenmyyvän ja asentavan Decorative Lifen edustajan kanssa ja saapa nähdä jos meillekin tulisi moinen lattiapinnoite :)

Tässä maistiaisia talolta.
Decosin pinnoitteilla oli käsitelty kaikki katot, lattiat ja suuri osa seinistä. Viimeisessä kuvassa näkymä ylöspäin olohuoneen ovaalista aukosta.
Huomio kiinnittyi automaattisesti myös rohkeisiin ja erilaisiin tapetteihin, joita taloon oli valittu.


Kylpyhuone oli pinnoitettu mikrosementillä. Pyöreästä saunasta tulee varmaan upea! Keittiö Puustellilta. Ylhäällä oikealla kuva alakerran vessan tapetista.
Tässä vielä tarkempi kuva Oxyda-lattiapinnoitteesta joka on siis eräänlaista betonipinnoitetta. Tämän etu mikrosementtiin verrattuna on kuulemma että ei vaadi niin montaa liippauskerrosta. Pitää tutustua materiaaliin vielä tarkemmin, mutta kovasti siitä kiinnostuin! Raportoin sitten lisää jos siihen päädytään.


Kivaa tälleen tämän saman rakennusmateriaalin valinneena oli kuulla, että Tiikeri on ainut talo asuntomessuilla joka on A-energialuokassa. Meillä tuskin moiseen pyritään, mutta kiva tietää että sekin olisi pienellä panostuksella mahdollista.


PS. Tämä kohde on vielä vailla asukkaita ja tulossa kuulemma pian myyntiin

7 kommenttia:

 1. Näyttää upealle. Vielä täytyy malttaa muutama kuukausi ennen kuin pääsee katsastamaa asuntomessut ihan livenä. Odotan kovasti, varsinkin pihojen osuutta koska piha-asiat (ja autotallit) alkavat olla meille ajankohtaisia.

  Jäi omien raksakiireiden vuoksi kommentoimatta tuohon edelliseen postaukseesi, että mielestäni on upeaa, että lähdette ennakkoluulottomasti toteuttamaan unelmaanne kivitalosta. Ja että löysitte teidän budjettiin sopivan ratkaisun. Vaikka se vaatiikin varmasti paljon omaa työtä, on lopputulos varmasti kaiken sen vaivan arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan myös hurjasti, että pääsee kiertämään myös muut talot :) Hieman kutitteli lähteä kiertelemään "mukatoimittajana", mutta hillitsin itseni :) Pianhan tuo heinäkuu koittaa :)

   Ja kiitos kommentista talovalintaan liittyen :) Budjetti saattaa olla tiukoilla, mutta fiilis on mahtava. Oikea ratkaisu tehtiin ihan varmasti :) Tsemppiä teille sinne, teillä ollaan loppusuoralla :)

   Poista
 2. Kaunis talo ja tuo pinnoite kiinnostaa kyllä kovasti!! Kävinkin jo Decosin sivuilla lukemassa siitä vähän lisää infoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin vinkkiä tuolle edustajalle sun kiinnostuksesta, eli älä ihmettele jos ottaa yhteyttä ;) Nettisivuilla ei kyllä ollut musta oikein mitään tietoa… toivottavasti päivittelevät sitä sinne pian.

   Poista
 3. Onpa kivannäköistä! Täällä ainakin odotellaan jo innolla asuntomessuja, että voi käydä nappaamassa kaikki parhaat ideat talteen. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Sama fiilis. ja ihan ihmeellistä, kun nämä ovat ihan ensimmäiset asuntomessut jolloin tietää että itse on oikeasti rakentamassa. Varmasti katsoo ihan eri asioita ja kiinnostuu erilaisista taloista :) Onneksi messut ovat ihan tuossa lähellä, niin ajattelin kyllä käydä siellä useampaan otteeseen tutkailemassa.

   Poista
 4. Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, tarvitsetko kiireellisiä luottoja? asuntolaina, yrityslaina, yrityslaina, äitiyslaina, henkilökohtaiset ja yksityiset lainat. lainan tarjous on taattu ja perusteltu. helppokäyttöinen luotto, käytä tänään hymy huomenna ota yhteys e-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

  Lainatarjous.

  VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta