perjantai 5. helmikuuta 2016

blogihaaste: millainen sisustaja olen?Karolina Koti-blogista heitti minulle haasteen ja pyysi minua vastaamaan kysymykseen millainen sisustaja olen.

Ensimmäinen ajatus oli että hui! Osaanko käyttää itsestäni termiä "sisustaja"? Olenhan minä hankkinut huonekaluja ja sisustusesineitä jo useampaan kotiin ja kai kotini ovat olleet melko kauniitakin. Tyylini on vahdellut hyvin kliinisen modernista hieman maalaisromanttiseen. Olen ollut tavallaan ehkä hieman pelokas sisustaja ja monesti se ihan oma tyyli on jäänyt sisustuksesta puuttumaan. Edellisessä kodissa käännyin sisustussuunnittelijaystävän puoleen ja hän ammattilaisena sai sen "jonkin" esiin kodistamme.

Mutta nyt jotain on muuttunut. No, edelleen olen hieman arka tekemään päätöksiä ja varmaan tulee ongelmia saada se jokin ihan oma tyyli esille uudessa kodissa, mutta ensimmäistä kertaa ikinä, minulla on aika vahvoja mielipiteitä sisustuksen suhteen. Visio.

Rakennusprojektin myötä tutustuin blogeihin, joista sain ihan uusia sisustusvaikutteita. Sitten kuvioihin tuli Pinterest, joka alkoi muokata tyyliäni aika voimakkaasti. Mutta isoin asia, joka on vaikuttanut sisustusmakuuni ja ideoihini, on varmasti Instagram. Jatkuva virta kauniita kuvia. Tilejä, joiden kautta löytää uusia samankaltaisia tilejä.

Mutta vastauksena kysymykseen, että millainen sisustaja olen vastaisin nyt, että tyylini on moderni skandinaavinen. Olen rakastunut harmaaseen ja mustaan. Uutena rakkautena tummansiniset sävyt. Toivon, että osaisin ujuttaa sekaan myös puuta. Olen alkanut viehtyä design-esineisiin ja ensimmäistä kertaa ymmärrän niiden arvon. Kopiot eivät innosta, vaikka näyttäisivätkin samalta.

Tulevaisuus näyttää, miten onnistun toteuttamaan visiotani uudessa talossa. No, ehkä sitten viiveellä, sillä voin kertoa että koko budjetti menee talon rakentamiseen ja sisustaminen jää toisarvoiseksi sekä odottamaan tasevajeen täydentymistä ;)

Tähän loppuun muutama kuva Pinterest-tililtäni. Tämä on tyyliäni ja toivon osaavani kasvaa tämäntasoiseksi sisustajaksi.Jos haluat päästä vielä syvemmälle pääni sisään, niin käyppä tsekkaamassa Instagram-tililtäni ne henkilöt, joita seuraan. Erityisesti voisin nostaa esille tilit marenbaxter, elizabeth_heier, stylizimoblog ja andreagravningen. Mahtavia sisustajia, mahtavia kuvaajia!

Ai niin, haasteeseen kuului myös pyyntö haastaa kolme muuta bloggaajaa kertomaan siitä, millaisia sisustajia he ovat. Eli:

Satu, Koti rinteessä -blogi. Ihana tuleva naapurini, jolla tiedän olevan pelottavan samanlainen maku kanssani. Iso jännitys on, että eiväthän kotimme ole liian samanlaisia valmistuttuaan. Mutta enpä usko, vaikka värimaailma olisi samankaltainen niin ne on ne elämän kerrokset, jotka sen kodin rakentaa. Olisi kiva kuulla, miten Satu kuvailee itseään sisustajana.

Suvi, Ripaus Unelmapulveria -blogi. Suville on valmistumassa ihan huikea koti ja vielä ihan omin voimin. Millainenkohan teidän sisustuksesta muodostuu? Oletko sinä kasvanut sisustajana lähiaikoina vai seuraako uusi talo vanhaa tyyliä?

N, Tillin raksa - blogi. Teidän kotinne on ihan superkaunis, ratkaisunne ovat persoonallisia ja linja jatkuu läpi kodin. Kertoisitko miten sinusta on kasvanut noin taitava pintojen yhdistelijä? Mistä saat inspiraatiota sisustamiseen?

Kirjoitelkaa kun ehditte ja heittäkää haastetta eteenpäin :)

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, täytyy laittaa seurantaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Erityisesti toi Stylizimon tyyli osuu ja uppoaa mulle! Ja Jenni hei, olisitko säkin halunnut ottaa kopin haasteesta? Suvi oli saanut haasteen jo toisaalta, eli yksi setti haastetta olisi vapaana ;)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista :)
  Pyrin vastailemaan piakkoin.

  VastaaPoista
 3. Sinulla näyttää olevan maku hallussa! Ihania kuvia, ja tuleva talonne kyllä mahdollistaa varsin erilaiset sisustuskokeilut...jään innolla odottamaan mihin suuntaan se lähtee muovautumaan kunhan valmiiksi saatte. :)

  Olen blogiasi jo muuten vaan seurannut pitkään kiinnostuneensa, mutta nyt entistä tarkemmalla silmällä kun oma asunnon etsintä on tyssännyt samoihin asioihin kuin teilläkin (niin kalliita!) ja ne tontit ovat alkaneet näyttää niin kamalan kiinnostavilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, katsotaan nyt miten onnistun visiota toteuttamaan ;)

   Ja ihanaa että seuraat ja tämä kirjoitukseni motivoi kommentoimaan! Edelleen suosittelen tätä projektia, vaikka tällä viikolla olen useammallekin vannonut, että tämä on meidän viimeinen talo :D Kyllä alkaa olla paukut käytetty ja rahat myös :D Toivottavasti pääsette toteuttamaan unelmianne :)

   Poista
 4. Ou nou!! Kiitos vaan haasteesta, mä oon niiiiiin huono näissä, mutta yritän saada jotain rustattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommiin vaan :) Vaikka nyt kirjoittamisen jälkeen tuli ehkä kymmenen asiaa jotka olisi voinut mainita :D

   Poista
 5. Hei vitsi miten kiva haaste! Ja ihania inspiraatiokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspraatiokuvat on parhaita! Siksi olenkin instagramin ja pinterestin suurkuluttaja :D Karoliina Koti-blogista on kyllä mahtava kun keksi tämän :) Ja varmasti on muuten ihan kenelle vain vastaanotettavissa, eli kaikki vaan koppia haasteesta :)

   Poista
 6. Upeita inspiraatiokuvia!
  Todellakin, pinterestiä ja instagrammia käyttäen löytää sen mistä pitää. Hyviä työkaluja ja korvaa monesti sisustuslehtien puutteen :)

  Kiva kun otit haasteen vastaan!

  VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta