lauantai 9. huhtikuuta 2016

Valmista pintaa (eli raksaviikot 34-35)

Juuri nyt kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa :) Eli tällaista meille tällä viikolla :) Jutellaan sitten myöhemmin reklamaatioista jne, nyt nautitaan valmistuvista pinnoista :)


Saunan pikkuvessan laatoitukset olivat viimeiset ennen muuttoa valmistuvat (jos ei ehditä khh välitilan laattoja laittaa) Näiden saumaus vielä uupuu, mutta että tämä Pukkilan hexagon on ihana :)

Saunan pesuhuonekin sai lattialaatat. Olen itse super tyytyväinen siihen, että valittiin sama laatta sekä seinään että lattiaan :) Saumatkin saatiin tänään laitettua mahtavan apurin Jonin toimesta :) Lattiasilikonit paikoilleen ja sitten voikin jo putkari viritellä suihkuja :)
TV-huone sai tummanharmaan seinämaalinsa. Tämä tikkurilan 1968 taittaa hieman petrooliin. Kuvaan en saanut sävyä ikuistettua, mutta tyytyväinen olen :)

Ensimmäiset väliovet ovat paikoillaan. Testaamme josko väliovet saisi paikoilleen ilman listoja ja siksi ne laitettiin nyt jo ennen seinien lopullista tasoitusta. Ensi viikolla selviää miltä lopputulos näyttää. Viereinen seinä saa sävykseen Tikkurilan Jasmiinin, eli oven pitäisi sulautua seinään aika hyvin. Haapsalu Uksetehtaan ovissa on piilosaranat (tykkään hurjasti!) ja magneettilukot (eivät toimi niinkuin pitäisi, pitää soitella ja kysellä missä vika).

Lattian hain ja kannoin raksalle keskiviikkona. Nyt Kymppilattioiden Moderna kalkittu tammi -vinyylilankku on naputeltu jo kahteen makuuhuoneeseen. Tykkään!

Arkieteisen maalaushommat käynnissä. Laattavalinta meni nappiin :) Hiontapölyä riittää.
Oma raksa-reiska tekee kodin sydäntä. Keittiöasennus on siis alkanut :)

Näin pitkälle kaksi miestä sai tänään keittiötä kasattua. Saareketta odotan innolla ja ovia! Keittiön tehosteseinä on kiva :) Huomaa kuvasta tän talon ensimmäinen asetelma, jonka mies sommitteli yläkaappeihin ;D

Mutta tämä kuva, jonka mies raksalta tänään lähetti, oli ainut edistysaskel, joka nosti tipan linssiin: Ensimmäinen tuli takassa <3

13 kommenttia:

 1. Vau, ihanaa edistystä teillä. Tuo hexagon on kyllä hieno laatta, vähän harmittaa että en meille valinnut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä hexagon oli miehen mustalla listalla kunnes saatiin sitä superhalvalla kaverin ylijäämävarastosta :) Ja saunasiiven pikkuvessassa on tarpeeksi syrjässä että häntä ei harmita :D Lattiaan sitä en saanut neuvoteltua niin millään. No, erittäin tyytyväinen olen minäkin :)

   Poista
 2. Hienosti edistyy. Meillä ei tapahdu mitään. Ainakin tuntuu siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Terhi. Niin se menee. Itseni olen nimennyt maanisdepressiiviseksi tämän projektin myötä - älillä tuntuu, että mikään ei vaan edisty ja kaikki on päin hanuria ja välillä sitten voisin halailla jokaista vastaantulijaa. Maaliskuussahan teillä näytti jo tosi hyvältä, valmista seinäpintaa ja kaikkea! Siitä ei ole kuin muutama viikko, kyllä se sieltä valmistuu :)

   Poista
 3. Hienosti edistyy. Meillä ei tapahdu mitään. Ainakin tuntuu siltä.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo keittiön seinä ja takka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siitä kaikki kiitos Katille Katin kokeelliset remontit -blogista :) Tämä on siis vaan ihan tavallista hienotasoitetta joka on käsitelty tavallsen saunasuojan ja arcticin sekoituksella. Takka ei livenä näytä noin valmiilta ja tullaan vielä käsittelemään uudestaan :)

   Poista
 5. Siellähän on kohta valmista! Ihana takka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitlä tuntuu, mutta kyllä tässä vielä hetki menee muuttoon :) Olen myös itse hurjan tyytyväinen takkaan <3

   Poista
 6. Tuliko tuon vinyylilattian alle jokin askeläänieriste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tuli. Valmistajalta sellainen "solumuovinen" ja höyrynsulullinen jossa oma teippaus mukana. Varmuuden vuoksi tosin kyllä teipattiin se vielä itsekin lisäksi.

   Poista
 7. Minkälainen kipinäsuoja teille tulee tuon takan eteen? Vinyyli arvatenkin sellaisen tarvitsee. Vai tuleeko tulisijan edustalle laattaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tarjous lasisesta kipinäsuojasta (lattialle siis), mutta ajattelin vielä kysäistä pellittäjältä tarjousta sekä mustasta että kuparisesta suojasta. Alkuun saatetaan heittää vaan tassutetut laatat eteen.

   Poista

On mukava kuulla sinusta