torstai 24. maaliskuuta 2016

Kevättä kohti (+ arvonta)

Kevät on jostain syystä minulle aina raskasta aikaa. Luulisi, että lisääntyvä valo ja pidentynyt päivä toisivat lisää virtaa, mutta sen sijaan tuntuu, että läpi pimeän talven sinnitellyt kroppa on saavuttanut lakipisteen ja antaa periksi. Keväisin on hurja tarve uudistua ja olla tehokas. Kun kroppa ja pääkoppa on kuitenkin väsynyt, niin seuraa helposti riittämättömyyden tunnetta ja turhautumista. 

Vaikka väsyttääkin, niin silti on kiva suunnitella.  Normaalisti keväisin suunnittelu keskittyy pihajuttuihin, mutta sattuneesta syystä ne eivät ole nyt ihan ensimmäisenä mielessä, vaan mieli pyörii pintamateriaalien ja sisustuksen parissa.

Huhtikuussa oivan suunnittelu- ja fiilistelytilaisuuden sekä piha- että kotiasioille, tarjoaa Kevätmessut. Messut, jotka pidetään 7.-10.4. Helsingin Messukeskuksessa, kokoavat saman katon alle OmaPiha-, OmaKoti-, OmaMökki-, Lähi-& Luomuruoka- ja Sisustamisen alueet. Talotoimittajamme HEVI Kivitalot on mukana messuilla ja kevät-tunnelmissa antoi minulle arvottavaksi messulippuja.

Eli jos sinä siis toivot inspiraatiota omaan kevääseesi kevätmessukäynnillä ja haluat kokeilla onneasi arvonnassa, niin kerro alle oletko sinä kevätihminen ja mikä messujen alue sinua kiinnostaa?

Arpalippuja saa tutun kaavan mukaan yhden kommentilla, kaksi tykkäämällä lisäksi blogin Facebook-sivusta, kolme jos seuraat blogia Bloglovin'issa tai rekisteröityneenä lukijana ja neljännen arvan ansaitset seuraamalla blogin Instagram-tiliä. Mainitsethan kommentissasi monellako arvalla olet mukana ja kerro sähköpostiosoitteesi, jos sinulla ei ole blogia, jonka kautta sen löydän. Osallistumisaikaa on 1.4. saakka.

Näin ihanissa kevät-talvisissa -tunnelmissa sain viettää aikaa kaksi viikkoa sitten.
Onnea arvontaan ja ihanaa Pääsiäistä! Meillä se miehen kanssa on lapsivapaa ja raksantäyteinen. Ikean tarjousviikonloppukin olisi tarkoitus hyödyntää ja hankkia mm. arkieteisen sekä vaate-/kodinhoitohuoneen kaappien rungot.

13 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukana. Tämäpä osui ja upposi, pihahommathan ne odottaa inspiraatiota joten olisihan se kiva tuonne päästä :)

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana. Pihahommat kiinnostaa kaikkein eniten. :)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan lippujen arvontaan! Anni.sipila@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana!
  Kaikki puolet kiinnostaa, työmaata riittää itselle niin ulkona kuin sisälläkin. Mökkipuoli on ainoa, joka jäisi vähemmälle kun ei mökkiä ole.
  Ja juu, kevätihminen olen ainakin omassa päässäni, mutta käytäntö menee mullakin monesti samoin kuin kuvailit!
  jenni.m.laukkanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kevätihmisiä- ihanaa tarkkailla sipulikukkien nousua, kevättouhuissa olevia lintuja, lisääntyvää auringonvaloa...
  Messuille suuntaan mullankiilto silmissä Metsäpirtin osastolle ja muuallakin puutarhapuolella tulee varmasti pyörittyä.
  Heli/ Talo Kissankäpälä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Kissankäpälä on mukana yhdellä arvalla

   Poista
 6. Ehdottomasti olen kevätihminen ja erityisesti lähden hakemaan messuilta inspiraatiota pihan laittamiseen :) Seuraan kaikissa kanavissa, eli neljällä arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti olen kevätihminen ja erityisesti lähden hakemaan messuilta inspiraatiota pihan laittamiseen :) Seuraan kaikissa kanavissa, eli neljällä arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Pihahommat olis ajankohtaiset ihan kohta! Neljä arpaa. :) T: Maria/rakennellen

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukaan! Oma talonrakennusurakka lähtee toivottavasti syksyllä käyntiin :)
  Hindamatu1@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukaan. Ja ehottomasti kevät ihminen, ku pikkuhiljaa rupee lämprr. Ja messuille kyllä matkalla, siellä kiinostaa OmaKoti ja sisustusosio. tiinahenriksson10@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Oman talon raksaprojekti on vasta alkusuoralla, joten kaikki vinkit ja inpiraation lähteet tulevat tarpeeseen. kolmella arvalla mukana. makinen.kati (a) luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kaikkia vinkkejä seuraan mielenkiinnolla!
  Arvalla mukana :)

  VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta