keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

markkinoilla kiva koti

Blogini lukijakunnasta ei todennäköisesti löydy potentiaalista ostajaehdokasta nykyiselle kodillemme, mutta käytänpä tilaisuuden hyväkseni ja vilautan nykyasuntoamme kun kerran myyntikuvat tuli räpsäistyä :) Edelleen pidän osittain nykyisen kodin materiaalivalinnoista, mutta selkeästi suunnittelen uudesta talosta taas hieman modernimpaa. Hassua, kun tähän asuntoon muutimme, oli ote myös modernimpi. Sitten lasten myötä astui kuvaan jonkin tason maalaisromanttisuus ja nyt taas ollaan valumassa kohti modernia :D Ketä tietää millainen uudesta kodista sitten tulee muodostumaan.

Mutta tässä sitä olisi, vilautusta meidän kodista :) Jos jäi kaivelemaan, tai tietäisit jonkun joka saattaisi asunnon ostamisesta kiinnostua, niin täältä löytyy ihan virallinen myynti-ilmoitus.
Hassua, että vaikka kuinka toivoo nopeita kauppoja, niin samaan aikaan olo on jo valmiiksi aika haikea. Tätä asuntoa on kuitenkin rakkaudella remontoitu, tänne on molemmat lapset syntyneet ja yhteisiä vuosia täällä on kertynyt jo kahdeksan. Paljon muistoja. Mutta uudet muistot odottavat, sekä meitä uudessa talossa, että niitä onnellisia jotka tämän helmen tulevat ostamaan :)

13 kommenttia:

 1. Onnea myyntiin! Toivottavasti menisi pian :-) Tuo haikeus on kyllä tuttu tunne, me kun luovutaan tästä ensimmäisestä itse rakennetusta talosta, tällä talolla on juuret niin syvällä meidän sieluissa, että on vaikea käsittää että täällä tulee pian oikeasti asumaan joku muu. Joku, joka ei ole piirtänyt tätä taloa ensin ruutuvihkoon, ja siitä lähtenyt ponnistelemaan askel askeleelta sitä kohti, että talo on oikeasti tähän tontille noussut. Hikoillut raksalla pitkiä päiviä, kaivanut jokaikistä kasvia omin käsin puutarhaan... Mutta pakko on luopua, että saa jotakin vielä parempaa tilalle, näinhän se menee! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pikaista myyntiä toivotaan, sillä siitä riippuu meidän aloitusaikataulu :)

   Mutta voin vaan kuvitella teidän tuskan. Tätä kuitenkin vain remontoitiin joitain kuukausia (ja tietysti laiteltiin seuraavat vuodet), mutta jos joskus joudutaan lupumaan nyt rakennettavasta talosta niin siinäpä vasta tilanne! Mutta onneksi teilläkin luopumistilanne on positiivinen eikä esim pakon edessä, silloin ei tarvi jäädä harmittelemaan :) Onko teidän talo jo markkinoilla? Olisi ollut kyllä mahtavaa, jos ei joutuisi välissä muuttamaan motivaatiokämppään...

   Poista
  2. Meidän talo on jo myyty, ollaan sovittu vaan vapautuminen niin, että muutetaan suoraan täältä uuteen. Lasten ja tämän tavaramäärän kanssa lähes ainoa vaihtoehto :-)

   Poista
  3. Ihanne tilanne teillä siis :) Tuollaisesta tilanteesta voi itse vaan haaveilla :) Eipä sitä itselläkään oikein järkeä ole muuttaa vuokralle kun asumiskustannukset nousee rakennusajaksi ja lisäksi pitänee vielä hankkia jotain varastotilaa kaikille romuille, mutta näin se vaan menee. Pankkeja pelottaa ja ostajia ei kasva puussa tällä hetkellä :(

   Poista
 2. Onnea myyntiin! Ja toisaalta väliaikaisasunto ei ole niin paha asia: turhasta tavarasta pääsee varmemmin eroon parin muuton myötä ja ehdit vielä huomata ehkä jotain pikku häiritseviä juttuja, joita osaa välttää uudessa. Omaan pitkäaikaiseen kotiin kun on silmät jo sokeutuneet. Tai ainakin osaa arvostaa entistä enemmän niitä fiksuja ratkaisuja ja sitä tulevaa TILAA :) Nimimerkki kolme väliaikaisasuntoa ennen lopullista muuttoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaan oikeassa :) Ja teidän kolme muuttoa on kyllä aika extremeä… Mutta ei taida enää harmittaa ;)

   Poista
  2. Itse asiassa neljä, kolme asuntoa välissä ja sitten tämä :D Vaan ei harmita ei, ja ihan aikuisten oikeasti muutot meni aika tosi kivuttomasti. Tosin suurin osa tavaroista muutti vain kaksi kertaa, mikä auttoi paljon. Toivottavasti asunto menee nopeasti, on se yksi iso helpottava etappi kuitenkin!

   Poista
  3. Auts. Olette olleet varmaan tosi organisoituneita ja lopulta muutot varmaan alkaa hoitumaan ihan rutiinilla :D Nopeita kauppoja toivotaan, jos vaikka pääsisi rakentamaan jo kesällä :)

   Poista
 3. Toivotaan, että saatte pian asunnon myytyä. Meidän edellisen asunnon kanssa kävi todella hyvin ja kaupat tehtiin ensimmäisen näytön jälkeen. Kolme kuukautta tehtiin "surutyötä" ennen kuin asunto luovutettiin uusille ja nyt kökitään pienessä väliaikaisessa asunnossa. Eihän tämä kivaa ole, mutta sen kestää kun tietää mitä on luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan… Olin salaa toivonut myös tuota ensimmäisellä näytöllä kauppojen sopimista, mutta eipä toteutunut. No, kyllä se oikea ostaja vielä löytyy :) Ja en tosiaan yhtään odota sitä väliaikaisasunnon ihanuutta… Muutto, yök!

   Poista
 4. Ihana koti teillä onkin ollut! Onnea sen myyntiin. Joku onnekas nappaa tuosta itselleen kivan kodin. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ollaan kyllä tykätty ja edelleenkin tykätään. Mutta seuraavasta tulee vieläkin kivempi ;)

   Poista
 5. Hei kaikki, olen täällä todistaakseni, miten saan lainaa Larry Financeilta, kun monet laittomat lainanantajat kielsivät minulle mahdollisuuden saada lainaa täällä foorumilla. Larry Scott Gregory auttoi minua ja perhettäni 35 000 euron lainaa. Kun olen menettänyt lähes 1000Euroa huijareille. Herra Larry Scott Gregory vakuutti minulle, että hän aioi auttaa minua aluksi kieltäytymällä luultavasti, kunnes hän lopulta tapasi lupauksensa.

  Jos tarvitset aitoa lainaa niin kiireelliseltä kuin haluat, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen larryfinance@yahoo.com tai WhatsApp: +2348125943569.

  Parhain terveisin
  Philip Ray Hudson

  VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta