maanantai 13. helmikuuta 2017

flash back: Helmikuu 2016

Hyvää Uutta Vuotta! Näin siinä on käynyt, että vuoden ensimmäinen blogikirjoitus näkee päivänvalon vasta puolessa välissä helmikuuta. Ai että hävettää… No, turha sitä selitellä. Naapurin Sadun kanssa tässä juuri ihmeteltiin, että mistä sitä onkaan löytänyt energian vuosi sitten, kun arkeen kuului kaiken muun lisäksi myös talon rakentaminen! Helmikuussa 2016 tehtiin viimeisiä pinnoitevalintoja ja tehtiin tiiveysmittaus. Lisäksi mieleen on jäänyt viimeisten räystäslautojen (vai oliko ne autokatoksen alalautoja…) maalaaminen sisällä. Tälläistä meillä oli tasan vuosi sitten:

Näkymä keittiöstä pikkuvessaan, olohuoneeseen, käytävään ja TV-huoneeseen

Näkymä keittiöön ja ruokailuhuoneeseen

Laatoitushommat käynnissä saunan pesuhuoneessa

Kaunis rappaamaton harkkotalo ;)


Ja tässä rakennustelineet toimivat maalaustelineinä. Yök, kun ahdistaa tuo maalaamisen määrä!


Kyllä tulee kylmä hiki otsalle kun ajattelee tuota aikaa ja muutenkin koko rakentamista. Ihmeellisessä huumassa ja vimmassa sitä painettiin kaksi vuotta. Tasan vuosi sitten oli loppusuora menossa ja silloin muistan että ensimmäiset uupumisen oireet alkoivat näkyä. No onneksi niistä selvittiin ja täällä sitä asutaan :) Tsemppiä siis kaikille tuskan keskellä painiville! Kyllä se muuttopäivä sieltä koittaa!


Tässä "ennen" kuvasta hieman suppeampi näkymä,  jossa olohuone ja TV-huone

Tässä keittiö ja ruokahuone nyt

Saunan pesuhuone
Tämänpäiväisen kirjoituksen piti olla esittelyteksti meidän vaate/kodinhoitohuoneesta. Mutta pää päätti toisin ja syntyi tällainen epämääräinen muisteluteksti. Lupaan kirjoittaa tuon esittelytekstin pian. Ties vaikka luonnostelisin sen heti tähän perään ;) Tälläiselta meidän kodinhoitohuonenurkkaus näytti vuosi sitten:Anyhow: Kiitos teille lukijoille kun pysyttelette mukana! (välihuomautus: 230 000 lukukertaa!) Ja kiitos kaikista yksityisviesteistä ja kysymyksistä. Yritän ehtiä vastailla kaikkiin meileihin ja jos vastausta ei kuulu niin muistutelkaa. Työmeililaatikon ongelmat ovat jalostuneet tänne henkilökohtaiseenkin elämään ja jos johonkin ei reagoi heti, niin helposti unohtuu. 

Niin ja hyvää ystävänpäivää <3

13 kommenttia:

 1. Epätoivon iskiessä hyvä katsella tätäkin postausta, toivoa valmistumisesta meilläkin siis on :D

  VastaaPoista
 2. Täällä painitaan vielä! :D olis kiva kuulla mitä mieltä olette olleet nyt tähän mennessä lattiasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! Nyt sitä vaan ihmettelee, että miten sitä jaksoi…

   Lattia miellyttää ulkonäöllisesti sekä jalkatuntumalta edelleen. Valitettava fakta kuitenkin on, että se on hyvin herkkä saamaan kolhuja. Tai ei oikeastaan kolhiinnu tai naarmuunnu kaikesta, mutta jos siihen joku painava teräväkulmainen osuu niin vekki siihen tulee… Eli ei ole parasta mahdollista laatua. Silti en sen asennusta kadu. Hinta oli edukas ja tosiaan tuo jalkatuntuma todella kiva. Puhtaanapito on myös helppoa. Järkeiltiin asentaessa, että kymmenen vuoden päästä voi repiä pois ja laittaa uuden kun lapsetkin on kasvaneet tuhoamisiästä :D

   Poista
 3. Uusi lukijsi ilmoittautuu ja ihastelee hienoa kotianne!
  Aivan ihana koti, joten kyllä kannatti vaikka koville on varmasti ottanut, mutta nyt nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne Marita! Ja sinun blogisi on minulle myös uusi. Ihania kuvia otat!

   Poista
 4. Aika palkitsee :).
  Teidän blogia ollaan paljon luettu ja ideoita ammennettu, kiitos niistä! Paljon on otettu asioita ideoita talteen, varsinkin valinnoistanne tekniikkaan ja muihin ratkaisuihin ja tulemme varmasti niitä joitakin hyödyntämään omassa projektissamme. Mm. Nikolakseen ollaan oltu jo yhteydessä ja osittain se, että meidän talosta tulee passiivitalo, on teidän "ansiota" :D
  Onnea vielä uuteen kotiin ja nautiskelkaahan oman työn hedelmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mahtavaa kuulla, että minun kirjoituksistani on ollut apua :) Paljon, paljon tsemppiä tulevaan puristukseen! Välillä epätoivo iskee ja hommat ei muuttamiseen lopu, mutta hyvällä suunnittelulla kodista saa sellaisen, että omia ideoita voi ihastella yhä uudestaan.

   Poista
  2. Kiitos paljon! Yksi talo ollaan jo rakennettu ja siitä oppia ammennettu. Valmista ei tosiaan ole silloin kun muuttopäivä koittaa, varsinkaan jos itse tekee.
   Tervetuloa seurailemaan projektia, jos mielenkiintoa riittää :)

   Poista
 5. Lukiessani teidän juttuja, saan joka kerta uusia ideoita. Kiitos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Dm :) Kiva kun käyt lukemassa vaikka tämä kirjoittaja onkin hieman horroksessa nykyään ;)

   Poista
 6. Hei. Todella hieno koti teillä. Oliko saunan pesuhuoneen lattialla erisävyiset laatat kuin ko huoneen seinillä, vai näyttääkö lattia vaan vaaleammalta valaistuksen takia?

  VastaaPoista
 7. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
  (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

  VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta