sunnuntai 13. joulukuuta 2015

rakas Joulupukki vol 2

Ensimmäinen kirjeeni Joulupukille oli sellainen toteutettavissa oleva. Mutta jos saisin toivoa ihan mitä vaan, hintoja tuijottelematta, niin listasta saattaisi löytyä vaikka seuraavia…
1. Jieldé Loft D9406, haaveideni jalkavalaisin. Melkein ostin tämän pikkuveljen, Signal SI433:sen viime Hulluilta Päiviltä, mutta sitten alkoi pelottamaan sen pienuus. Jälkeenpäin ehkä hieman harmittaa, pieni olisi saattanut sopia meille ihan hyvin. Mutta ehkä saan tämän isoveljen joskus kauniina päivänä :)

2. Muuto Visu -tuoli x 10. Rakastuin tähän tuoliin Vantaan asuntomessuilla viime kesänä. Tälle tuolimallille on kyllä muutama kilpailija, mutta jostain arvaan, että mulla on aikaa valita tuolimalleja. Vanha ruokailuryhmä saattaa päätyä ensialkuun uuteenkin taloon jos budjetti ei uudelle veny.

3. Tom Dixon Copper Shade -valaisimet ovat suunnitteilla ison yhteistilan keskelle. Alkuperäinen ajatus on ollut laittaa yksi iso, 45cm halkaisijaltaan, valaisin sekä kaksi pienempää ryhmäksi. Nyt tosin tätä kuvaa katsoessani aloin miettimään, että olisiko kolme samankokoista sittenkin parempi ratkaisu? No, tätä(kin) haavetta saa pyöritellä vielä pitkään, jos Joulupukki ei yllätä. Mies kun ei ole kovin innoissaan näiden valaisimien hinnasta…

4. Beta -jakkara voisi sopia vierasjakkaraksi eteiseen tai vaikka yöpöydäksi. Mutta ihan sama, paikan löytäisin tälle tai tälle ja kaverille anytime. Tämän hinta on paljon kohtuullisempi kuin muilla tämän listan tavaroilla, ehkä toteutettavissa siis.

5. Hakolan Cozy -sohva on ajatuksissa olohuoneeseen. Olisin tämän jo Kodin 1:sen joulualesta ostanut, mutta mies jarruttelee. Tämä on täysin kotimainen sohva ja minusta kohtuuhintainen. Tämän sijasta HT Collectionin Viva, Como tai vaikka Lift voisi kelvata myös ;)

No en mä nyt sitten ihan totaalisesti pistänyt tällä listalla haisemaan. Ei löytynyt listalta vaikka kymppitonnin nahkaista Egg -tuolia ;) Nämä listan huonekalut on ehkä jollain aikataululla hankittavissa. Mutta jos Joulupukki haluaa hieman nopeuttaa prosessia, niin kiitos :)

4 kommenttia:

 1. OI, tuo Beta-jakkara näyttää ihanalta! Ja on tosiaan ihan kohtuuhintainenkin vielä...mitä tulee noihin Dixonin valaisimiin, niin olohuoneessa tuollainen trio näyttäisi hienolta, kolme samaa kokoa olisi varmaan harmosinin ratkaisu. :) Itse ostin pihistelijänä Elloksen version tuosta, korealta sekin näyttää onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri ehdottikin minulle sitä Elloksen versiota, mutta ihan heti en taida siihen taipua ;) Saisihan noita eBaystakin puoli ilmaiseksi… Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Sanasta miestä! Minun joulupukin kirjeeni on julkaistu myös. Ihanan kallista! Postauksessa myös haaste ihan kaikille.
  http://kotibetonia.blogspot.fi/2015/12/rakas-joulupukki.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin kyllä tekstisi. Mahtavaa, että sultakin tuli kahdenlaisia joululahjalistoja :) Ja oi että, meille kelpaisi myös pihakiveykset, palju… Kaikenlaista sitä olisi toivottavaa ;)

   Poista

On mukava kuulla sinusta