maanantai 13. heinäkuuta 2015

nyt se alkaa


Tontilla oltiin ennen kukonlaulua ja nyt noin tuntia myöhemmin autokatoksen paikka on jo kuorittu maanpinnasta. Huima tunne, että melkein vuoden haaveilun ja suunnittelun jälkeen ollaan vihdoin tässä! Vatsanpohjaa kutkuttaa kun miettii tulevaa. Sekä hyvässä että pahassa siis ;)
Muuten projekti siis etenee nyt lähiaikoina niin, että huomenna on aloituskokous (rakennusluvan saamisesta unohdinkin tänne raportoida...) ja sitten toivottavasti tämän kuun sisällä saadaan louhinnatkin tehtyä, vielä odotellaan perustusten rakennesuunnitelmaa valmistuvaksi ennen kuin hommat voi siltä osin aloittaa.  Haaveena on, että "oikeat" raksailuhommat lähtisivät käyntiin elokuun alussa. 

Näin se homma käynnistyy!

Ps. Tämä postaus on kirjoitettu livenä tontilta Bloggerin sovelluksella, ei siis ole hajuakaan miltä näyttää näytöllä. 


4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, muistan hyvin sen tajuttoman makean tunteen kun kaivinkone ensimmäisen kerran pyöri tontilla, ja asioita alkoi tapahtua vinhaa vauhtia. Konkreettisia, kouriintuntuvia asioita, kaiken sen paperilla suunnittelun jälkeen. Toivottavasti teillä lähtee asiat etenemään sujuvasti.

  Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sujuvaa etenemistä toivotaan täälläkin ;) Hieman hirvittää tämä projektin alkuvaihe, kun niin moni asia voi vielä keikauttaa budjetin ja aikataulut päälaelleen. Olen muka viisaasti ollut kirjaamatta ylös mitään tarkempia aikatauluja,mutta tottakai ne pään sisällä ovat ja stressin saan aikaiseksi jos niihin ei päästä ;D No, siperia kai opettaa vai mitensenytmeni:D

   Poista
 2. Ihanaa, mahtavaa! Kaikista jännityksistä tai peloista huolimatta :) Miten yksi kaivuri voikin saada suuria tunteita aikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Kaikki ne kaivurit jotka olen muiden raksabloggareiden kuvissa nähnyt ja silti en osannut kuvitella miten hurjalta se tuntuu. Ihan mahtavaa :)

   Poista

On mukava kuulla sinusta